Як ШВИДКО та ПРОСТО вивчити Німецьку Мову. 10 простих правил

Останнім часом німецька мова набирає все більшу популярність серед українців. Безвізовий режим, можливість безкоштовного навчання в Німеччині, офіційне працевлаштування та інші можливості, які пропонує Німеччина сьогодні для українців, значно збільшили попит на вивчення німецької. Все більше наших земляків ходять на курси німецької мови.

Давайте розглянемо 10 простих правил, які допоможуть вам вивчити німецьку мову швидко і просто.

  1. Більше запитань. Запам’ятайте, що не буває дурних запитань! Ніколи не соромтесь та запитуйте, коли щось незрозуміло.
  2. Визначення свого типу, як учня. Потрібно визначитися, як Ви краще запамятовуєте новий матеріал – через аудіо, відео, написання або читання. Вчіть так, як Вам легше.
  3. Більше прикладів. Багато слів німецької мови мають декілька значень, які залежать від форми та контексту. Тому важливо розбирати приклади.
  4. Помірне навантаження граматикою. Так, таке теж буває, особливо на початковому рівні. Не можна вивчити все одразу. Щоб почати спілкуватися, не обов’язково знати важкі звороти мови.
  5. Головна ваша мета – досягти потрібного ВАМ рівня. Пам’ятайте, що Вас будуть оцінювати не за сертифікатом, а за практичним рівнем володіння мовою.
  6. Не порівнюйте німецьку з іншими мовами. Не існує абсолютно ідентичних за граматикою мов. Інколи просто треба вивчити правило, не шукаючи щось знайоме.
  7. Не ігноруйте сучасні можливості. Ми маємо но увазі різні медіа. Користуйтеся додатками, читайте онлайн книжки, слухайте музику, грайте в ігри. Головне, щоб німецькою!
  8. Різноманітність завдань. Вносіть різноманітність у процес навчання. Ви швидко втомитесь, якщо постійно будете займатись лише граматикою, або лише читати.
  9. Більше практики. Знайдіть можливість розмовляти. Не бійтеся робити помилки. Знання мають бути активними.
  10. Ігри на заняттях – найефективніша річ. Ігри напрочуд ефективно впливають на засвоєння матеріалу ! Дозвольте собі розслабитися, посміятися та пофантазувати і Ви самі не помітите, як легко запам’ятовується щось нове.

ВИВЧАЙТЕ НІМЕЦЬКУ З ПРОФЕСІОНАЛАМИ, РОЗВИВАЙТЕСЬ, ДОСЯГАЙТЕ ПОСТАВЛЕНИХ ЦІЛЕЙ!

Більше корисної інформації про німецьку мову на сайті німецького освітнього центру Deutsches Sprachzentrum: Німецька мова в Україні

Exit mobile version