Справедливість і закон для Традиції і Порядок

Для розуміння ситуації про обшуки та підозру Ходаковському Богдану та Ходаковському Петру: політика тут ні до чого, так само як ГО «Традиція і порядок» не відноситься до термінів слів «традиція» і «порядок».

Якщо таку поведінку замовних «тітушок» толерувати й надалі, то країна отримає повний хаос, коли верховенство права підмінятиметься правом гучномовця. Йдеться про активний перфоманс під гаслами «адвокат – шахрай», який 25 березня провели представники ГО «Традиція і порядок».

Така тактика «наїзду активістів», вочевидь, спрацювала не так як на те розраховували її замовники та організатори. Бо наразі професійна спільнота ладна стати на захист свого колеги, а не йти на поводу у продажних горлопанів, які навіть слово «совість» не можуть написати без помилок.

Залякували, принижували, погрожували вбивством, імітували криваву розправу — у такий дикунський спосіб керівники ГО «Традиція і порядок», Ходаковський Богдан та Ходаковський Петро намагалась «схилити» адвоката Ради адвокатів Київської області до «співпраці». Причому страждали навіть сусіди адвоката, адже «тітушки» на замовлення певних осіб обливали кров’ю та підкидали нутрощі під двері оселі.  

І власне не пройшло й декількох тижнів, як жорстка відповідь не забарилась.

Так, Управління карного розшуку поліції Київської області, після проведеної слідчо-оперативної роботи, встановили підозрюваних осіб, в яких було проведено обшуки та висунуто підозри керівництву ГО «Традиція і порядок», які погрожували життю та ганьбили  ім’я захисника.

https://radako.com.ua/news/zahishchena-advokatura-nevidiemna-chastina-pravovoyi-derzhavi-vislovlyuiemo-podyaku-policeyskim

https://radako.com.ua/news/pishemo-sovist-groshi-v-umi

Наразі, шановні члени ГО «Традиція і порядок», робити Вам висновки щодо противоправної діяльності Вашого керівництва, чи Ви разом з ними, чи такі у Вас життєві принципи??? 

Exit mobile version