До якої Чорної П’ятниці готуватися в 2021 році

За традицією цей світовий розпродаж проводиться на наступний день після Дня подяки, який в США святкується в четвертий четвер листопада. В цьому році він припадає на 26 число місяця, і до нього вже залишилося дуже мало часу. Тому, якщо ви плануєте робити якісь великі покупки в Чорну п’ятницю, радимо вже починати підготовку до неї.

До чого готуватися

А готуватися потрібно до наймасштабнішого розпродажу в році. Саме під час нього більшість українців роблять найсерйозніші та дорогі покупки, адже у них є можливість дуже суттєво зекономити. В Чорну п’ятницю можна вигідно придбати електроінструмент, садову техніку, побутову техніку, домашню електроніку, спортивні товари, смартфони та аксесуари до них, меблі, кухонне приладдя, іграшки для дітей різного віку та багато іншого. Сенс у тому, що, чим більше товарів ви придбаєте під час розпродажу, тим більшу суму в результаті зекономите.

Розраховувати рекомендуємо не на покупки в фізичних магазинах, а саме на онлайн-шопінг. І на це є дві причини:

  1. Завдяки інтернету та сучасним технологіям, зокрема комп’ютерам, ноутбукам, смартфонам або планшетам, для здійснення будь-якої покупки навіть з дому виходити не потрібно.

  2. До цього нас спонукає ситуація з Covid-19, яка, на жаль, складається не кращим чином. По-перше, цілком можливо, що в час проведення розпродажу буде карантин. Тому, краще, щоб ви були готові до цього. По-друге, якщо навіть жорсткого карантину й не буде, все одно не варто ризикувати там, де це робити не обов’язково.

Як би там не було, та робити покупки онлайн, особливо в Чорну п’ятницю, набагато зручніше. І цьому є цілком логічне пояснення.

Переваги онлайн-шопінгу

Коли розпродаж буде відкрито, ви зможете заварити собі чашку кави, відкрити ноутбук або взяти в руки смартфон і спокійно вибрати та замовити товари, які вам потрібні. Це дасть вам наступні переваги:

Щоб отримати максимальну користь з розпродажу, варто заздалегідь зробити список із потрібних товарів, та під час нього шукати тільки їх, не відволікаючись на інші. Також необхідно підписатися на відповідну сторінку на сайті вибраного інтернет-магазину та на його соцмережі, щоб отримати повідомлення про початок розпродажу і вигідні пропозиції.

Exit mobile version