Одяг Zimmermann: жіночність, романтика і вічне літо

Цей культовий австралійський лейбл залишається вірним своєму оригінальному баченню: витончена жіночність, вдале поєднання кольорів і ніжні оригінальні принти.

Сестри Нікі та Сімона Циммерманн заснували свою однойменну торгову марку в 1991 році. Вони швидко завоювали вірних прихильників – розумних, підкованих у модних трендах жінок, які дивляться на якісні тканини та ідеальний крій. Zimmermann починав свою історію в Сіднеї, коли Нікі зосередилася на розробці суконь і продажу їх на ринках Паддінгтон. Упродовж тижня Нікі розробляла та створювала одяг в батьківському гаражі, готуючись до ярмарку вихідних. Ці ярмарки стали для Нікі можливістю вдосконалити свою естетику та на власні очі побачити, як жінки реагують на моду.

«Під час роботи на ярмарках у мене було дві сторінки редакційної статті в австралійському Vogue. Це був важливий момент, тому що я раптом почала отримувати замовлення з бутиків по всій Австралії, тоді я відчула справжній імпульс. Невдовзі я відкрила маленький магазин у Дарлінггерсті» — розповідає Нікі.

У 1991 році сестра Нікі Сімона приєдналася до зростаючого бізнесу Zimmermann. Стосунки Нікі з Сімоною стали залогом довголіття та успіху бренду. «Я ніколи не змогла би досягти того, що маю, без Симони. У той час як бізнес розвивався, а мода змінювалася, Сімона була голосом розуму» — ділиться Нікі.

Zimmermann і вагомий внесок в пляжну моду

На початку своєї еволюції Zimmermann зробив сміливий крок, поєднавши моду з купальними костюмами, і представив їх світові. Незабаром він знайшов свою опору серед лідерів світової моди. Сміливі оригінальні принти Zimmermann, чудово виготовлені речі та скульптурні бікіні створили нові тенденції в привабливих, сексуальних та стильних купальниках.

Колекції Zimmermann Swim and Resort представляють набагато більше, ніж оригінальний купальник – вони перетворилися на невід’ємну частину гардеробу мобільної жінки, яка уособлює Zimmermann у всьому світі.

Розвиток Zimmermann на світовому рівні

В Австралії бренд має багато окремих магазинів по всій країні, створюючи спокусливі та динамічні роздрібні напрямки, які відображають сучасну та оптимістичну естетику бренду. Актуальні колекції бренду можна подивитись на сайті.

Попит з боку зростаючих міжнародних клієнтів спричинив відкриття магазинів у Сполучених Штатах, Великобританії, Європі та Китаї. У 2011 році відкрився перший магазин у США, Беверлі-Хіллз. Наразі бренд має в США дев’ятнадцять магазинів. У Європі бренд відкрив свій перший магазин у Лондоні, і з тих пір розширився, відкривши монобутіки в Парижі, Каннах і Сен-Тропе у Франції, Мілані, Римі, Флоренції, Форте-дей-Мармі, Капрі та Серравалле в Італії та нещодавно розширився в Іспанії. Згодом з’явився перший фірмовий магазин і в Китаї.

Zimmermann був лауреатом багатьох модних нагород, у тому числі AFI за найкращого дизайнера купальників, Prix de Marie Claire за найкращий модний бренд і за найкращий бренд купальників і Prix de Marie Claire за найкращого австралійського дизайнера. У 2014 році Zimmermann став лауреатом нагороди Australian Fashion Laureate. Нікі є членом консультативної ради Австралійського тижня моди, а раніше була наставницею на премії Qantas Spirit of Australia Youth. Також вона є членом ради засновників Австралійської палати моди.

Exit mobile version