Одіозний боєць ММА і княгиня Монако здійснять 180-кілометровий тур на водному велосипеді (фото)

Князь і княгиня Монако (зліва четвертий та третя)

Ірландський боєць змішаних бойових мистецтв, екс-чемпіон світу за версією UFC в напівлегкій ваговій категорії Конор Макгрегор разом з княгинею Монако Шарлін відправиться в тур на водних велосипедах.

Вони планують подолати 180 кілометрів.

«Відмінний день для гонок на водних велосипедах з принцесою Монако Шарлін. Феноменальний спортсмен і олімпієць, ми об’єднуємося для подорожі на 180 км у вересні, щоб підвищити обізнаність в області безпеки на воді. Я не можу чекати! Дякую вам за великий день для моєї сім’ї, Ваша Величність», — написав 32-річний Макгрегор в Instagram. Посмотреть эту публикацию в Instagram

A Great day racing the water bikes with Princess Charlene of Monaco. A phenomenal athlete and Olympian, we are teaming up for a 180km voyage in September to raise awareness in water safety. I cannot wait! We will be utilising my training under the McGregor F.A.S.T program to excel on these mounted water bike devices, which are incredibly good! It is like Freedom out there! Thank you for the great day for my family Your Highness. In aid of the Princess Charlene of Monaco foundation ❤️ 🇲🇨

Публикация от Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) 20 Июл 2020 в 7:19 PDT

Відзначимо, що уроджена Шарлен Лінетт Уіттсток як професійна плавчиха представляла в 2000 році Південну Африку на Олімпійських іграх в Сіднеї, на яких зайняла п’яте місце в естафеті 4 × 100 м.

У 2002 році майбутня дружина Альбера II і 11-я княгиня Монако виграла три золоті медалі на Кубку світу з плавання (50 м і 100 м, 4 × 100 м) і срібну медаль в Манчестері на Іграх Співдружності (4 × 100 м).

По материалам: lb.ua

Exit mobile version