5 причин обрати найновіший iPhone

Пропонуємо розглянути, що приваблює користувачів в Айфон і чому вам варто придивитись до нього ретельніше.

iPhone – це безперечно найкращий смартфон сучасності. У нього немало переваг – невипадково цей телефон офіційно є лідером продаж на світовому ринку – цей бренд купують найчастіше.

Престиж та статус

Купити Айфон 14 варто, якщо ви прагнете завжди залишатись у центрі уваги та бути в тренді. Він популярний. Щоправда, у чотирнадцятому поколінні значно збільшилась візуальна різниця між базовою та флагманськими моделями. Тому можливо варто задуматись про покупку саме моделі Про чи Про Макс. 

Неймовірна потужність

Хоча у базовій лінійці встановлений вже знайомий по 13-му поколінні процесор A15 Bionic (у флагманів вже А15), його продуктивність та швидкість обробки даних вражає. А от система машинного навчання  Neural Engine отримала значні оновлення і тепер здатна обробляти понад 16 трлн операцій щосекунди. Із такими параметрами гаджет із легкістю впорається із найскладнішими завданнями навіть у режимі багатозадачності. Трохи збільшився обсяг оперативної пам’яті.

Яскраві фото та відео

Якісний камерний модуль завжди був гордістю «яблучного» смартфона. І у новому поколінні він став ще кращим. Як завжди, основні можливості засновані не на оптиці (хоча вона чудова), а на програмному забезпеченні. Цей смартфон дозволяє створювати відмінні кадри у нічному чи портретному режимі, робити панорамні знімки, фотографувати при недостатньому чи поганому освітленні. Новий кінематографічний режим автоматично міняє масштаб при переході між об’єктами при записі відео, робить їх плавними, що зекономить час на монтажі.

Відмінний зв’язок 

Наразі 5G чи надшвидким вай-фай модулем здивувати когось важко. Тому Apple довелось йти надалі, і вона створила власну мережу супутникового зв’язку. Наразі вона доступна лише при екстрених ситуаціях, при використанні функції Crash Detection. Проте розробники обіцяють розширити покриття і зробити супутниковий зв’язок звичайною опцією для своїх користувачів вже найближчим часом.

Гарна автономність

Смартфон на одному заряді акумулятора може пропрацювати до 20 годин, а для зарядки використовується бездротова магнітна зарядка MagSafe. Це дуже зручно. 

Якщо ви вже визначились і зрозуміли, що вам потрібен останній iPhone, купити його на найкращих умовах пропонує мережа магазинів Apple у Києві My Cloud Store. Тут ви зможете замовити гаджет за найкращими цінами, із можливістю оформлення розстрочки та офіційними гарантіями. Діє оперативна доставка по всій Україні. 

Exit mobile version