Ситуація із «заколотом» Пригожина дивна: у Буданова висловилися про арешт Суровікіна

Спікер Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов назвав дивною ситуацію із «повстанням» ПВК «Вагнер» на чолі з Євгеном Пригожиним, оскільки заарештували не олігарха, а путінського генерала Сергія Суровікіна.

Сергій Суровікін

Фото – rbc.ru

В інтерв’ю «Радіо Свобода» представник військової розвідки України розповів, що є інформація про тимчасове фізичне обмеження «сирійського м’ясника» Сергія Суровікіна у пересуванні. Крім того, путінський воєначальник перебував під допитами, інформує «НБН».

За словами Юсова, така ж доля спіткала колег генерала у військовому керівництві путінських окупаційних сил. Спікер ГУР МОУ вважає, що затримання Суровікіна з огляду на те, що «повстання» організував ватажок «Вагнера», є дивним.

Він додав, що постає питання до громадян країни-агресора і до військових ЗС РФ, чи влаштовує їх ситуація, і чи нормально їм працювати, виконувати злочинні накази з огляду на те, що відбувається після «заколоту» Пригожина.

Представник військової розвідки наголосив, що формально «сирійський м’ясник» залишається на посаді, проте його обмежили у прийнятті управлінських рішень.

Нагадаємо, оборонне відомство РФ звільнило генерала Івана Попова, який командував путінськими військами на Запорізькому напрямку, звинувативши його у зраді.

Exit mobile version