Атака на Кримський міст боляче вдарить по Кремлю: ЗМІ розповіли про наслідки інциденту для РФ

Атака на міст окупантів у Керченській протоці 17 липня матиме негативні наслідки для Російської Федерації як у політичній, так і у військовій сферах. ЗМІ стверджують, що цей інцидент – принизливий удар по режиму кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Кремль

Фото – Reuters

Видання The Financial Times пише, що у разі підтвердження атаки України на Кримський міст – предмет особливої гордості російського президента, Кремль очікує принизливий удар по його престижу, інформує «НБН».

Журналісти пишуть, що окрім цього виведення конструкції окупантів у Керченській протоці з ладу суттєво ускладнить логістику путінських окупаційних сил, що знаходяться на півдні України.

Автори матеріалу нагадали, що під час першої атаки на Кримський міст торік у жовтні росіянам довелося тимчасово закрити транспортний перехід на кілька місяців для ремонту.

Загарбникам доведеться скористатися «сухопутним коридором», який проходить через тимчасово окуповані території Херсонщини, Запоріжжя та Донеччини. Маршрут для ворога стане максимально некомфортним завдяки ЗСУ.

Раніше в ГУР МОУ розповіли про вплив удару по Кримськиму мосту на ситуацію на фронті.

Exit mobile version