Кримський міст «не відпускає»: у Міноборони РФ заявили про другий день помсти Україні

Міністерство оборони Російської Федерації продовжує говорити про «відплату» за атаку на Кримський міст. У відомстві країни-агресора повідомили про другий день помсти України у вигляді нічної атаки окупантів на Миколаїв та Одесу.

Міноборони РФ

Фото – Aleksander Nemenov/AFP

В оборонному відомстві держави-терориста прокоментували нічний обстріл півдня України путінськими окупаційними силами у четвер, 20 липня, інформує «НБН» з посиланням на росЗМІ.

У Шойгу заявили, що атака на Миколаїв та Одесу – «другий день помсти» за удар по мосту у Керченській протоці. Традиційно росіяни збрехали про те, які об’єкти в Україні обстріляли окупанти.

У Міноборони похвалилися тим, що ЗС РФ високоточною зброєю морського та повітряного базування нібито атакували цехи виробництва та місця зберігання безекіпажних катерів на Одещині в районі обласного центру та міста Чорноморськ.

Також у Москві стверджують, що у районі Миколаєва «друга армія світу» ліквідувала об’єкти паливної інфраструктури та склади боєприпасів українських військ.

Зазначимо, що речник Путіна Дмитро Пєсков підтвердив, що нічні обстріли півдня України окупантами – «удари відплати» за Кримський міст.

Exit mobile version