Росія «відкрита» до переговорів: Путін і Пєсков знову поскаржилися на відмову України вести діалог із Кремлем

У Кремлі продовжують стверджувати, що країна-агресор готова сісти за стіл переговорів з Україною, проте діалог не відбувається через небажання Києва. Керівництво РФ скаржиться, що ніхто не хоче розмовляти з Москвою, зокрема й НАТО.

Володимир Путін і Дмитро Пєсков

Фото – rbc.ru

Під час економічного форуму «Росія-Африка» кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що всі протиріччя мають вирішуватись на переговорах, проте ні Україна, ні США, ні Альянс не хочуть розмовляти з РФ.

Про це інформує «НБН» із посиланням на російські пропагандистські агенції «ТАСС» та «РИА Новости».

За словами президента-агресора, Захід не хоче вести діалог щодо питань «забезпечення рівної безпеки» для всіх країн. Глава Кремля поскаржився, що український лідер Володимир Зеленський офіційно відмовився сідати за стіл переговорів із російською стороною, підписавши відповідний документ.

Диктатор нагадав, що він неодноразово підтверджував «готовність» Москви розмовляти з Києвом, проте РФ «не може нав’язувати» діалог. Схожу заяву зробив його речник Дмитро Пєсков.

Прес-секретар російського лідера повідомив, що Кремль зберігає «відкритість» до врегулювання українського питання, однак у сусідній країні унеможливлюють переговорний процес, незважаючи на «непросту ситуацію».

Нагадаємо, що Путін вирішив забезпечити зерном шість африканських країн. У Держдепі США прокоментували намір диктатора.

Exit mobile version