Скільки країн «Великої двадцятки» виступили проти економічної ізоляції Росії: не підтримують санкції проти агресора

Американське видання Bloomberg опублікувало матеріал, у якому озвучило кількість держав «Групи двадцяти», лідери яких виступають проти економічного тиску на Російську Федерацію.

Володимир Путін

Частина країн G20 не підтримує санкцій проти РФ. Фото – rbc.ru

Журналісти Bloomberg стверджують, що лідери «Великої сімки» пообіцяли надавати підтримку Українській державі, яка бореться з російськими загарбниками, проте ситуація в «Групі двадцяти» інша, інформує «НБН».

Автори статті стверджують, що держави G20 менш прихильні до антиросійських санкцій. За їхньою інформацією, половина лідерів «Великої двадцятки» виступають проти економічної ізоляції агресивної Російської Федерації.

Журналісти опублікували інфографіку, яка демонструє, що приєдналася до міжнародних економічних заходів проти держави-окупанта половина країн «Групи двадцяти».

Вони наголосили, що частина країн G20 не допомагають державі-терористу обійти санкції, проте не виступають проти економічної ізоляції росіян.

Зазначимо, що минулого місяця Америка скасувала частину економічних обмежень щодо Росії. Послаблення санкцій США дозволить РФ торгувати певними категоріями товарів.

Exit mobile version