Зеленський розповів, як Кремль спробує запустити «Північний потік-2»: президент попередив про провокацію

Глава держави Володимир Зеленський попередив про те, що Російська Федерація може завдати удару по газотранспортній системі нашої країни, щоб змусити Європу запустити «Північний потік-2».

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський. Фото – rbc.ru

В інтерв’ю німецькому виданню ZDFheute Nachrichten український лідер заявив, що країна-агресор вдарить по українській ГТС, однак, щоб РФ не звинуватили, вона здійснить теракт на своїй території, інформує «НБН».

Здійснивши удар по українській газотранспортній системі, Москва звинуватить у цьому нашу країну та перекриє постачання газу до Європи. Зеленський не сумнівається, що саме росіяни здійснили диверсію на трубопроводі «Північний потік».

Після цього кремлівський диктатор Володимир Путін повідомить європейським країнам, що «блакитне паливо» можна постачати лише за допомогою газової магістралі «Північний потік-2».

Президент-агресор заявить, що Європа залишилася без «блакитного палива» через Україну і вимагатиме, щоб Німеччина пролобіювала зняття санкційних обмежень та запустила газопровід.

Зазначимо, що Швеція проводить розслідування серії вибухів, які зруйнували газопровід «Північний потік», доступу до якого країні-окупанту не нададуть.

Exit mobile version