Віялові відключення електроенергії: «Укренерго» вимушено віддав команду на обмеження споживання електрики у Києві та 4 областях

Сьогодні, 22 жовтня, у столиці Української держави, Київській, Чернігівській, Житомирській, Черкаській областях спостерігатимуться віялові відключення електрики. При цьому відомо, що обсяг обмеження менший, ніж напередодні.

Електроенергія

В ДТЕК про планові відключення електроенергії. Фото - lb.ua

Як повідомляє «НБН», про це йдеться у повідомленні прес-служби «Укренерго».

Отже, повідомляється, що 22 жовтня вранці в черговий раз критично збільшилося споживання електричної енергії в столиці України Києві, а також таких областях, як Житомирська, Черкаська, Чернігівська та Київська.

Як наслідок, у Диспетчерському центрі «Укренерго» вимушено віддали команду на тимчасове обмеження споживання у цих регіонах. Обсяг обмеження нині значно менший, ніж та, яка діяла вчора, двадцять першого жовтня.

Це потрібно для того, щоб зменшити навантаження на мережі, уникнувши повторних аварій, що може статися через пошкодження електромереж терористичними ракетними ударами.

 Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що сили ППО збили 10 БПЛА Shahed-136 у небі над Миколаївською областю за минулу ніч.

Exit mobile version