Росіяни масово їдуть на заробітки до захоплених регіонів України: які вакансії та зарплати пропонують окупанти громадянам РФ

Громадяни держави-терориста почали масово їхати працювати на захоплені території України. Приваблюють росіян заробітки в окупованих регіонах вищими зарплатами.

Будівництво в окупованому Маріуполі

Фото – ria.ru

У звіті Центрального банку РФ повідомляється, що росіяни із Сибіру, Центрального федерального округу та півдня країни активно їдуть працювати у захоплені українські регіони.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на видання «Ведомости».

Громадяни країни-агресора влаштовуються вантажниками, водіями, працюють у будівництві та сільському господарстві. Приваблює росіян висока оплата праці.

Наприклад, будівельники, які беруть участь у спеціальному інфраструктурному проекті в так званій «ДНР» отримують близько 40 000 рублів. У Маріуполі та на інших «нових» територіях такі працівники заробляють близько 100 000-120 000 рублів.

Громадяни РФ мають можливість отримати в Україні більше грошей, оскільки Кремль виділив велике фінансування на будівництво на тимчасово захоплених територіях. Крім того, росіянам доплачують за роботу у зоні ризику.

Раніше у Маріупольській міськраді розповіли, як росіяни проводили фейкові вибори в окупації.

Exit mobile version