Галущенко висловився про підвищення тарифів на електроенергію в Україні

Глава Міністерства енергетики Герман Галущенко відповів, чи підвищуватимуть цього року тарифи на електроенергію для населення нашої країни, висловившись про останню масштабну атаку РФ на енергосистему України.

Герман Галущенко

Фото – facebook.com/minenergoUkraine

В ефірі національного телемарафону глава Міненерго повідомив, що відомство поки що не розглядає питання щодо підвищення тарифів на електроенергію по всій країні, інформує «НБН».

За словами Галущенка, торік тарифи підвищувалися через масштабні атаки російських окупаційних сил на українську енергетичну систему. Міністр стверджує, що без цього рішення країна не змогла б відновити енергетику, а також спокійно, стабільно та без відключень світла пройти сезон холодів.

Глава відомства зазначив, що поки що не відомі масштаби пошкоджень і немає повної оцінки збитків внаслідок останніх масованих обстрілів енергетичних об’єктів на території України військами Російської Федерації. Відповідно, Міненерго не має напрацювань або проектів щодо зміни тарифів на електроенергію.

Раніше Галущенко пояснив, чому «друга армія світу» відновила завдання ударів по українській енергетичній інфраструктурі.

Exit mobile version