Зеленська відповіла на звинувачення у «гламуризації війни»: перша леді України пояснила мету фотосесії для Vogue

Дружина президента України Володимира Зеленського знялася для діджитал-версії американського глянцю Vogue. Кадри першої леді зробила фотограф Енні Лейбовіц, проте не всі українці залишилися задоволені знімками.

Олена Зеленська

Олена Зеленська. Фото – life.nv.ua

Дружина українського лідера вперше відреагувала на критику фотосесії для американського журналу Vogue, деякі співвітчизники не оцінили позу, в якій вона з’явилася на обкладинці, інші визнали такий жест «гламуризацією війни», інформує «НБН».

В інтерв’ю для ВВС Зеленська відповіла хейтерам у соцмережах, які визнали ідею появи її фото у Vogue невдалою. На думку першої леді, її фотосесія для престижного видання є великою нагодою говорити про нашу країну, оскільки цей глянець читають мільйони людей по всьому світу.

Дружина президента наголосила, що говорити безпосередньо з такою величезною аудиторією – її обов’язок. Перша леді додала, що не шкодує про інтерв’ю чи зйомку для такого популярного видання і рада, що отримала цікавий досвід. Крім того, вона вважає, що краще щось робити і отримувати критику, ніж взагалі не робити нічого.

Нагадаємо, що президентське подружжя дало інтерв’ю популярному британському журналісту. Під час спілкування стався курйоз: глава держави вибачився перед дружиною, після чого голосно засміявся.

Exit mobile version