Лобода висловилася щодо повернення до Москви: співачка розповіла про реакцію дочок на від’їзд із Росії

Українська співачка Світлана Лобода запевняє, що навіть не розглядає варіант з поверненням до російської столиці. Також вона розповіла, як відреагували на від'їзд із Москви її діти.

Світлана Лобода. Фото – glamour.ru

В інтерв’ю грузинському журналісту Ное Сулаберідзе артистка заявила, що ні вона, ні її дочки не житимуть у Російській Федерації, доки керівництво цієї країни продовжує вбивати українців, інформує «НБН».

За словами Лободи, вона поговорила зі своєю старшою дочкою Євою. Після того, як зірка пояснила їй, чому вони поїхали з Росії і що відбувається у рідній країні, показала фотографії та відео, дівчинка підтримала мамине рішення.

Незважаючи на розуміння дочки, знаменитість зазначила, що бачить, як важко її дітям звикнути до нової реальності. Поки що співачка не розповідає всю правду молодшій дочці Матільді. Артистка не хоче травмувати чотирирічну дитину, тому пояснює, що вони подорожують та дивляться нові місця.

За словами Лободи, діти бачать плюси у новому графіку мами, оскільки зі зміною способу життя у зірки з’явилося більше часу на дочок.

Нагадаємо, що у червні артистка приїхала до Київської області. Знаменитість відвідала рідний Ірпінь, здивувавши своїх шанувальників, а також розповіла, як допоможе відновлювати місто.

Exit mobile version