Особисте життя Ані Лорак дало тріщину через фінансові проблеми: продюсер розповів про втечу бойфренда співачки

Колишній менеджер Філіпа Кіркорова, гурту t.A.T.u та інших виконавців Леонід Дзюнік висловився щодо втечі саунд-продюсера російського лейблу Black Star Єгора Гліба від співачки Ані Лорак.

Ані Лорак

Ані Лорак. Фото – kinoafisha.info

Дзюнік не сумнівається, що Єгор Гліб покинув кохану, щойно вона почала відчувати фінансові проблеми через відсутність концертної діяльності та телезйомок, інформує «НБН».

У коментарі російському виданню «Експрес Газета» продюсер підкреслив, що кар’єра співачки занепала, тому її бойфренд втік від неї в США. Для менеджера артистів РФ немає нічого дивного в цій ситуації, оскільки музикантові Лорак не була потрібна як жінка, його приваблювали у знаменитості великі гроші.

Раніше говорила про те, що Єгор Гліб перебуває у Сполучених Штатах його колишня дружина TAYANNA. За словами співачки, про те, що екс-чоловік перебуває в Америці, вона дізналася від його матері.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну стан справ у Лорак погіршився. Артистка набрала зайву вагу, залишилася практично без виступів та прибуткового бізнесу.

Exit mobile version