Сергій Сосєдов пояснив, чому Софія Ротару часто жила в Криму: путініст розповів про хворобу співачки

Російський музичний критик, журналіст Сергій Сосєдов проговорився про те, що співачка Софія Ротару має проблеми з легенями. З цієї причини зірка радянської та української естради часто мешкала на Кримському півострові.

Сергій Сосєдов та Софія Ротару

Сергій Сосєдов та Софія Ротару. Фото – odnaminyta.com

У коментарі пропагандистському виданню путініст відреагував на намір «заборонити» Ротару в Росії, яка засудила війну РФ проти рідної країни, інформує «НБН».

За словами Сосєдова, нібито на запитання «чий Крим?» національна легенда України відповість «мій», оскільки постійно жила на півострові з 1976 року. Музичний критик пояснив, що співачка намагалася перебувати в морському кліматі, оскільки страждає від емфіземи легень, саме тому їй було важко у Києві чи Москві, де вона «завжди задихалася».

Журналіст закликав росіян пожаліти українську артистку за «підтримку націоналістів». На його думку, Ротару виступає за незалежність рідної країни, оскільки «потрапила під каток нацистів» і нібито отримує погрози та боїться за життя родичів у Криму.

Нагадаємо, що Ротару засудила російське вторгнення до України. Легендарна співачка зізналася, що її серце розривається на частини, коли вона бачить злочини окупантів проти співвітчизників.

Exit mobile version