Я торгівлею совістю не займаюся – Максим Галкін прокоментував своє включення до списку «іноземних агентів» у Росії

Пародист Максим Галкін у своєму Інстаграмі опублікував 17 вересня відеокоментар з приводу включення його Мін'юстом РФ до списку «іноземних агентів» за те, що він нібито «отримував кошти з України і на них здійснював політичну діяльність».

Галкін іноагент

Галкін прокоментував своє включення до списку "іноземних агентів". Фото - eg.ru

Як повідомляє «НБН», Максим розповів, що «доказова база Міністерства юстиції не витримує жодної критики». За його словами, політичною діяльністю він не займається, а гроші з України він отримував «років десять тому», коли виступав там із концертами.

Я не займаюся політичною діяльністю. Зі сцени у своїх концертах я займаюся гумористичним жанром, політичною сатирою, займаюся цим уже 28 років. Якщо я звертаюся до своїх підписників чи глядачів поза жанром, як громадянин, як людина, я це роблю абсолютно щиро. Щиро і залишаючись чесним перед самим собою

– сказав Галкін.

Пародист додав, що «щирість та чесність не оплачується у пристойних людей».

До яких я, сподіваюся, належу. Я не продаю свою думку та свої думки та не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся. Тому: іноагент так іноагент. Я до іноагентів себе не відношу

– сказав Галкін.

Нагадаємо, іноземний агент у Росії — юридична чи фізична особа, яка, за версією влади країни, або отримує іноземне фінансування, або бере участь у політичній діяльності на користь іноземних джерел.

Після початку російської агресії цей перелік стрімко поповнюється критиками війни. До нього вже включили журналістів Олександра Невзорова, Олексія Венедиктова, Юрія Дудя, Катерину Шульман, історика Тамару Ейдельман та багатьох інших людей із антивоєнною позицією.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Галкін повідомив, де перебуває після повернення Пугачової до Москви

Exit mobile version