Притула розповів, чи має намір повертатися на телебачення і за якої його умови не буде на екранах

Український телеведучий та волонтер Сергій Притула повідомив, чи планує він повертатися на телебачення та в якому випадку українці більше не побачать його на екранах.

Сергій Притула

Сергій Притула. Фото – pravda.com.ua

В інтерв’ю YouTube-каналу «Розмова» Притула розповів, що він ще не дозрів для того, щоб поставити великий хрест на своїй телевізійній кар’єрі, проте зараз у розважальних шоу не бачить себе, інформує «НБН».

Волонтер зазначив, що на знімальний майданчик він виходив рік тому й не знає, чи зможе після повномасштабної війни повернутися на екрани і, вдаючи ніби нічого не трапилося, закликати українців веселитися. Тому телеведучий відкладає це питання до перемоги України.

Як зазначив Притула, він ніколи не ходив на роботу з примусу. Тому якщо у нього не буде лежати душа до цієї справи, в телеефір більше не вийде.

При цьому волонтер вважає, що креативна індустрія не обмежується телевізійними шоу і після перемоги України він зможе проявити себе в іншій сфері.

Раніше Притула розповів, як він розпочав свій шлях у волонтерстві, яким займається з 2014 року. Телеведучий пояснив, чому почав допомагати українським військовим.

Exit mobile version