Блінкен склав топ улюблених пісень 2022 року: у плейлист увійшов знаковий український хіт

Державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен опублікував плейлист із композицій, які він слухав протягом цього року. Однією з найулюбленіших пісень чиновника виявився український хіт.

Ентоні Блінкен

Ентоні Блінкен. Фото – peoples.ru

На стрімінговій платформі Spotify вийшов плейлист із улюбленими треками держсекретаря США. До списку увійшли 24 пісні, які Блінкен слухав протягом 2022 року, інформує «НБН».

У своєму Twitter-акаунті американський чиновник написав, що музика має здатність об’єднувати людей і він радий поділитися з фолловерами деякими з його улюблених композицій та виконавців з усього світу.

«Сподіваюся, вони вам сподобаються так само, як мені», – зазначив Блінкен.

У плейлист із 24 композицій держсекретаря США увійшов знаковий для українців хіт Stefania гурту Kalush Orchestra, який переміг на «Євробаченні-2022» у Турині.

Зазначимо, що музиканти Kalush Orchestra продали свій кубок переможців «Євробачення» на аукціоні за 900 000 доларів, які передали для українських захисників. Проте виробники «кришталевого мікрофона» вирішили підтримати групу та створили для артистів ще один трофей натомість.

Exit mobile version