TVORCHI оновили пісню для «Євробачення» на прохання українців: що змінилося у конкурсній композиції

Група TVORCHI представила оновлену на прохання українців пісню Heart of Steel, з якою музиканти представлятимуть нашу країну на конкурсі «Євробачення» у Ліверпулі.

TVORCHI

Фото – vesti.ua

Представники України на «Євробаченні-2023» TVORCHI дослухалися до порад та зауважень від співгромадян, додавши деякі зміни до конкурсної пісні Heart of Steel, на яку музикантів надихнули захисники «Азовсталі».

Оновлений трек опублікували на YouTube-каналі, інформує «НБН».

Після перемоги на Національному відборі учасника групи Джеффрі Кенні глядачі розкритикували за те, що він не розмовляв в ефірі шоу українською мовою.

Тож у новому варіанті композиції у другому куплеті музиканти включили україномовні рядки: «Незважаючи на біль, я продовжую свій бій. Світ палає, а ти дій». Також TVORCHI попрацювали над музикою, додавши потужне інструментальне закінчення.

У коментарях під відео думки українців розділилися. Деякі слухачі похвалили дует за старання зробити конкурсний трек цікавішим, інші – піддали групу критиці, оскільки, на їхню думку, нічого суттєво у пісні не змінили.

Зазначимо, що завдяки TVORCHI Україна може стати переможницею Євробачення другий рік поспіль, що підтверджують букмекерські рейтинги.

Exit mobile version