Ані Лорак «пояснила» свій переїзд до Росії і оскандалилася заявою про війну в Україні

Уродженка України співачка Ані Лорак поскаржилася, що різні ЗМІ публікують фейкові звинувачення та наклеп на її адресу, у зв'язку з чим вона вирішила прояснити свою позицію щодо «конфлікту» у рідній країні та переїзду до Російської Федерації.

Ані Лорак

Фото – eg.ru

Виконавиця у своєму Instagram-акаунті заявила, що вона «українська співачка», яка «пишається своєю спадщиною та культурою». Також Лорак нагадала, що вона у рідній країні багато років ділилася своєю творчістю та представляла її на конкурсі «Євробачення», інформує «НБН».

Говорячи про російське вторгнення в Україну в 2014 році, яке артистка назвала «конфліктом», вона заявила, що опинилася тоді в центрі уваги багатьох чуток «без будь-яких фактів».

Лорак поскаржилася, що 9 років тому нібито деякі українські політики хотіли використати її у своїх цілях. Оскільки співачка не погоджувалась з цим, вона зіткнулася з негативними наслідками у своєму житті. При цьому виконавиця не уточнила, які саме це були проблеми.

За її словами, уряд поставив їй ультиматум – або «грати в гру», яку він диктуватиме, або вона більше не співатиме в Україні. Лорак заявила, що це підштовхнуло її до переїзду у РФ.

Співачка написала, що вона не підтримує насильство та загибель людей, і ніколи не надавала військової допомоги. Крім того, вона не хоче займати чийсь бік у «конфлікті» України та РФ, виправдовуючи свою позицію тим, що вона «музикант, а не політик» та її мета – «ділитися своєю музикою у всьому світі».

Лорак закликала не вірити повідомленням у ЗМІ про неї і заявила, що продовжить співати для всіх її слухачів, сподіваючись принести їм «радість та зцілення».

Раніше колишній директор Софії Ротару пояснив, чому Таїсія Повалій може поставити хрест на своїй кар’єрі в Росії.

Exit mobile version