Розлучення Потапа та Насті Каменських: співачка відреагувала на чутки про зради чоловіка

Українська співачка Настя Каменських на тлі чуток про розрив стосунків із продюсером та артистом Потапом зізналася, чи вірить у зради чоловіка, розставивши всі крапки над «і» у цьому питанні.

Настя Каменських і Потап

Фото – wikipedia.org

В інтерв’ю «ЖВЛ» артистка заспокоїла шанувальників, заявивши, що не збирається розлучатися з чоловіком. За словами Каменських, якщо колись вона захоче повідомити подібне – фоловери дізнаються першими, інформує «НБН».

Зірка зазначила, що у стосунках із Потапом у них нічого не змінилося і в цей непростий час вони намагаються підтримувати одне одного. Коментуючи звинувачення артистки Gip C у домаганнях продюсера, Каменських заявила, що це хайп та бажання «розкрутитися» на іменах відомих людей.

Знаменитість дала зрозуміти, що у вірності чоловіка вона не сумнівається, а його колишня підопічна замість того, щоб будувати кар’єру за допомогою таланту і праці, намагається піаритися за рахунок інших. Каменських додала, що такі способи досягти популярності є неефективними, оскільки скандали дають короткочасний ажіотаж.

Раніше коментувала чутки про розлучення із чоловіком співачка Оля Полякова. Суперблондинка розповіла, як повномасштабна війна вплинула на їхні стосунки.

Exit mobile version