Букмекери оновили рейтинг конкурсантів «Євробачення-2023» після першого півфіналу: на якому місці Україна

Після першого півфіналу масштабного пісенного конкурсу букмекери оновили рейтинг учасників «Євробачення-2023», в якому Україна зайняла нову позицію.

TVORCHI

Фото – vesti.ua

У першому півфіналі «Євробачення», що відбувся у вівторок, 9 травня, виступили 15 представників країн-учасниць, 10 із яких пройшли у фінал. Після цього у рейтингу букмекерів відбулися зміни, інформує «НБН» з посиланням на сайт Eurovision World.

На першому місці у списку, як і раніше, залишається шведська співачка Loreen з піснею Tattoo, позиції якої тільки зміцніли після першого півфіналу. Нині на перемогу конкурсантки ставлять 44%.

Другий рядок у рейтингу займає представник Фінляндії Käärijä із треком Cha Cha Cha. Після першого півфіналу показник епатажного артиста впав із 24% до 23%.

На третю позицію у списку повернулися українські конкурсанти TVORCHI із композицією Heart of Steеl. Раніше з цього рядка їх «витіснила» Франція, проте зараз музикантам пророкують кришталевий мікрофон із ймовірністю 7%.

Як повідомлялося, у фіналі «Євробачення» у Ліверпулі на сцену вийде улюблениця українських слухачів Тіна Кароль. Зірка згадала, як 17 років тому представляла нашу країну на конкурсі, розповівши, за що їй соромно.

Exit mobile version