MARUV вирішила «перечекати» війну: блогер розповів, як скандальна співачка має намір виправдовувати своє мовчання після перемоги України

Блогер Богдан Беспалов поділився інсайдерською інформацією щодо планів співачки MARUV після перемоги України у війні з РФ. Він розповів, як артистка має намір виправдовувати своє мовчання про кровопролиття у рідній країні.

MARUV

Фото – ria.ru

На своєму YouTube-каналі Беспалов повідомив, що MARUV (справжнє ім’я – Ганна Корсун) планує повернутися до України після її перемоги. Співачка разом із чоловіком Олександром прийняли рішення «перечекати» війну, інформує «НБН».

За словами блогера, артистка народжувала первістка у Києві, щоб після перемоги України виправдатися за своє мовчання про кровопролиття в країні, заявивши, що вона дбала про безпеку дитини.

Виконавиця з чоловіком також має інший план на випадок, якщо у зірки «не складеться» в Україні. Подружжя розглядає варіант повернення до Москви, де співачка почне заново будувати кар’єру, оскільки вона не розірвала контракт із лейблом Warner Music Russia.

Друг сім’ї MARUV розповів, що артистка може переїхати і до ОАЕ, проте її чоловік не впевнений, що він зможе «потягнути» витрати в країні для багатіїв. Подружжю не важливо де жити, головне мати стабільний прибуток, а артистка в Еміратах зможе виступати для росіян.

Крім того, виконавиця та її чоловік вважають, що їм головне «не приймати правила гри політиків», вважаючи вторгнення РФ в Україну «брудними іграми».

Нагадаємо, що напередодні початку повномасштабної війни MARUV заступалася за колег по сцені, які їздять виступати до Росії. Співачка заявляла, що артистам нібито складно заробляти в Україні через «погано розвинений» шоу-бізнес.

Exit mobile version