Цікавлять лише танки та балет: Охлобистін визнав, що росіяни не вміють нічого робити і виправдав їхню бідність

Скандальний актор-путініст Іван Охлобистін визнав, що жителі Російської Федерації так і не навчилися нічого робити. Зірка серіалу «Інтерни» виправдав бідність співвітчизників.

Іван Охлобистін

Фото – ria.ru

В інтерв’ю пропагандистському YouTube-каналу «Абзац» одіозний актор видав, що росіяни так нічого і не навчилися робити для світських людей, наприклад, шити одяг чи робити автомобілі, інформує «НБН».

За словами путініста, його «аскетичні» співвітчизники не зацікавлені в цьому, їх захоплює «щось високе», ніж задоволення побутових потреб. Охлобистін уточнив, що росіян захоплюють, наприклад, танки та балет.

При цьому скандальний актор не бачить нічого поганого в тому, що його країна сама нічого не виробляє, а її громадяни живуть в абсолютній бідності й байдужі до власного життя. Пропагандист переконаний, що це не слабкість, а «навіть більше сила» росіян.

Нагадаємо, що минулого року Охлобистін виступив на концерті в Москві, присвяченому анексії тимчасово захоплених регіонів України. Путініст назвав війну проти сусідньої країни «священною», закликавши співгромадян до кровопролиття.

Exit mobile version