Дантес згадав про участь у «Фабриці зірок»: після запису якогось хіта співака забрали до лікарні

Український співак Володимир Дантес згадав про участь у проекті «Фабрика зірок». 15 років тому під час шоу артист записав свій відомий хіт, який довів його до лікарні.

Володимир Дантес

Фото – instagram.com/vladimirdantes

У своєму Instagram-акаунті Дантес розповів невідомі факти про запис хіта «Девочка Оля», який уперше прозвучав у 2008 році на «Фабриці зірок». 14 липня артист випустить композицію, перекладену українською мовою, інформує «НБН».

За словами співака, тоді він був за крок від фіналу, проте ризикував залишити проект. Участь у шоу була складним іспитом, конкурсантам доводилося жити у павільйоні без вікон, без зв’язку.

За день до фіналу артист потрапив у номінацію, йому дали послухати трек «Девочка Оля», який він мав записати. Тоді музикант вирішив, що йому бажають вилетіти з талант-шоу.

Чекаючи на провал через пісню, в якій Дантеса зачепив лише приспів, він взявся за запис. Під час роботи над композицією виконавець перенервував, у нього підвищився тиск.

Артист зізнався, що він ледве ходив, кожна нота «Девочки Оли» завдавала йому фізичного болю. Співака «вистачило на один раз», після чого його госпіталізували.

Нагадаємо, «королева ночі» Оля Полякова розповіла, що буде з її російськомовними хітами.

Exit mobile version