Ані Лорак зніматиметься у шоу для російського «НТВ»: співачка погодилася працювати з артистами Путіна

Уродженка України Ані Лорак, яка давно живе та будує кар'єру в Російській Федерації, знайшла собі нове заняття на тлі проблем із концертною діяльністю. Артистка зніматиметься у шоу для федерального телеканалу «НТВ» і її не бентежить, що це ЗМІ Кремль використовує для пропаганди вбивств її співвітчизників.

Ані Лорак

Фото – mk.ru

На російському провладному телеканалі «НТВ» незабаром запустять новий сезон вокального шоу «Ти супер». Лорак у проекті займе суддівське крісло, у складі журі також будуть путіністи – Ігор Крутой, Олексій Воробйов та Люся Чеботіна, інформує «НБН» із посиланням на росЗМІ.

За словами співачки, вона знає, що таке стояти на сцені як конкурсант і на що треба звертати увагу на місці судді. Артистка збирається ділитися досвідом з учасниками проекту, заявивши, що її головне завдання – роздивитися потенціал, оскільки «таланту достатньо і дрібки, а завзяття потрібен океан».

Раніше уродженка Черкас ANNA ASTI, яку визнали найкращою співачкою року в РФ, заявила про намір випустити композицію українською мовою.

Exit mobile version