Я не буду брехати – фронтмен гурту «Антитіла» Тополя зізнався, чи готовий повернутися на фронт

Фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя служив у 130-му батальйоні ТРО Києва, минулого року разом з іншими учасниками бенду він був відряджений із зони бойових дій. Музикант чесно зізнався, чи готовий він повернутися на фронт.

Тарас Тополя

Фото – instagram.com/antytila_official

В інтерв’ю «Слава +» співак відверто розповів, що бажання воювати в нього не було ні у перший день повномасштабного вторгнення РФ, ні зараз. За словами лідера групи «Антитіла», ніхто не має бажання загинути від пострілу, мін або просто вбивати, інформує «НБН».

«Я не буду брехати», – підкреслив музикант, зазначивши, що він не хоче повертатися до зони бойових дій.

Тополя повідомив, що він повернеться на поле бою, якщо надійде відповідне розпорядження від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Музикант зізнався, що після повернення з фронту перші місяці була «ломка», бажання повернутися, що він пояснив особливим станом психіки. Проте задоволення від участі у бойових діях співак не отримував. Наразі виконавець з іншими учасниками колективу використовують свою медійність, щоб покращувати умови для захисників, купуючи для них необхідне.

Раніше фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк розповів, як ставиться до своїх фанатів із РФ і чи планує він співати свої хіти російською мовою.

Exit mobile version