Повалій заспівала на «патріотичних» концертах у Росії: освідчувалась «великій країні» в коханні та ображала українців

Уродженка України, співачка Таїсія Повалій виступила на «патріотичних» концертах у містах Російської Федерації, де освідчувалась у коханні країні-агресору та підтримувала своїми висловлюваннями кремлівські пропагандистські наративи.

Таїсія Повалій

Фото – ria.ru

Артистка-зрадниця виступила на «патріотичних» концертах «Время героев» в Уфі та «ПесниZаРодину» в Кемерово, не забуваючи підспівувати пропаганді держави-терориста, інформує «НБН» з посиланням на ТСН.ua.

На кемерівській сцені Повалій співала на тлі нацистського символу «Z», довкола неї бігала підтанцівка у кокошниках. В Уфі артистка під час концерту почала освідчуватися у коханні «великій країні».

Після виступів співачка охоче спілкувалася із представниками пропагандистських ЗМІ, де говорила брехню про Україну та ображала її громадян.

За версією Повалій, українцям «забракло духовного виховання», тому в країні відбулася Революція Гідності. Її співвітчизники тоді нібито не переживали за сім’ї та не думали про своє майбутнє.

Зрадниця видала, що «патріотична» пісня «виховує духовність», зазначивши, що в РФ «могутня» та «мудра» молодь, тому на агресивну державу чекає «велике» майбутнє.

Нагадаємо, колишній концертний директор Софії Ротару пояснив, чому кар’єра Повалій у РФ під загрозою.

Exit mobile version