Не приховувала зрадницьку позицію ще на «Х-факторі»: Кондратюк згадав, як Марченко виправдовувала ситуацію у Криму та на Донбасі

Український продюсер, телеведучий, шоумен Ігор Кондратюк згадав як телеведуча дружина проросійського політика Віктора Медведчука Оксана Марченко намагалася виправдати російську агресію в Криму та на сході України.

Ігор Кондратюк та Оксана Марченко

Фото – musicukraine.net

В інтерв’ю для YouTube-каналу «DW Українською» Кондратюк розповів, що після анексії півострова та початку війни на сході України дружина Медведчука замовкла, що викликало в нього занепокоєння, інформує «НБН».

За словами продюсера, тоді Марченко продовжувала працювати у проекті «Х-фактор» і він поцікавився у керівників телеканалу, чи скаже телеведуча щось щодо подій у Криму та на Донбасі. На це йому відповіли, що дружина проросійського політика «доросла дівчинка» і за нею «стежитимуть».

Незабаром сама Марченко почала демонструвати свою зрадницьку позицію, виправдовуючи вторгнення РФ на територію України. За словами шоумена, вона заявила, що «народ Криму та Донбасу» може мати свою точку зору.

«Мені здається, не всі дружать із мізками», – тоді Кондратюк відповів дружині Медведчука на озвучені нею наративи російської пропаганди.

Раніше згадали про те, якою була Марченко за кадром «Х-фактора» музиканти гурту MBreeze.

Exit mobile version