Лайма Вайкуле зізналася, що захоплюється Зеленським та розповіла, якого артиста бачить президентом РФ

Латвійська співачка Лайма Вайкуле вважає українського лідера Володимира Зеленського найпопулярнішою людиною у світі. Також артистка розповіла, хто міг би стати гідним президентом Російської Федерації.

Лайма Вайкуле

Фото – youtube.com

В інтерв’ю «24 каналу» зірка розповіла, що була знайома із Зеленським ще до того, як він очолив Україну. За словами Вайкуле, він завжди був приємний їй як людина, проте зараз вона захоплюється його силою духу, інформує «НБН».

Співачка зазначила, що творчі люди вразливіші, тому чутливому та емоційному українському лідеру непросто переживати те, що відбувається в його країні. При цьому гарант є найпопулярнішою людиною у світі.

Також артистка розповіла, хто на її думку міг би стати гідним керівником Росії. Вайкуле бачить президентом РФ гумориста та шоумена Максима Галкіна.

Знаменитість вважає, що комік – розумна, талановита, освічена людина, яка чудово виховує своїх дітей. Крім того, чоловік відомої співачки Алли Пугачової із самого початку був проти вторгнення росіян в Україну, і він здатний «схилити коліно та вибачитися».

Раніше про Зеленського висловився Андрій Данилко. Артист розповів, як війна змінила главу держави.

Exit mobile version