Чоловік Гайтани опублікував нове фото: ведучий Дьомін висловився про те, де може перебувати співачка

Українська співачка Гайтана, яка більше року не з'являлася в інформаційному просторі, не розкриває своє місцезнаходження. Ведучий Слава Дьомін припустив, куди могла поїхати зірка з чоловіком та дочкою.

Гайтана

Фото – instagram.com/gaitanamusic

На своєму YouTube-каналі Дьомін заявив, що Гайтана може перебувати у Швейцарії. Такого висновку ведучий дійшов, проаналізувавши новий знімок, який опублікував у своєму Instagram-акаунті чоловік і продюсер артистки Алекс Ессамі, інформує «НБН».

Коханий співачки розмістив на сторінці в Мережі фотографію, зроблену на звукозаписі Powerplay, що знаходиться у Швейцарії. Дьомін не виключає, що зіркове сімейство зараз може перебувати саме в цій країні.

Ведучий додав, що неодноразово писав артистці та її чоловікові з проханням дати інтерв’ю, проте вони читають і нічого не відповідають на його повідомлення.

Раніше український блогер Богдан Беспалов також повідомляв, що Гайтана та її чоловік відмовляються давати інтерв’ю. Він припустив, що саме продюсер знаменитості не дає їй виходити у публічний простір, займатися творчістю та випускати нові хіти.

Exit mobile version