Продюсер Лисиця заявив, що Кондратюк забирає «левову частку» військової зарплатні Віталія Козловського

Продюсер Вадим Лисиця звинуватив свого колегу, шоумена та телеведучого Ігоря Кондратюка в тому, що він відбирає значну частину військової зарплатні у свого колишнього підопічного Віталія Козловського, який зараз служить у Нацгвардії.

Вадим Лисиця та Віталій Козловський

Фото – facebook.com/vadymlysytsia

На своїй Facebook-сторінці продюсер розповів, що нещодавно до нього заходив Віталій Козловський. Після зустрічі з бійцем Нацгвардії Лисиця не від нього дізнався, що Кондратюк забирає «левову частку» військової зарплати свого колишнього підопічного, інформує «НБН».

Продюсер розповів, що він потрапляв у таку ситуацію зі своїм колишнім артистом. Лисиця зазначив, що розуміє природу таких відносин, проте засуджує ставлення телеведучого до Козловського, назвавши те, що відбувається, «зашкваром» та «крінжем».

Незабаром Кондратюк відреагував на публікацію, написавши Лисиці в особисті повідомлення. На думку шоумена, у продюсера «немає розуму». Лисиця очікує, що телеведучий незабаром публічно відреагує на його звинувачення.

Нагадаємо, в одному з інтерв’ю Кондратюк заявив, що не має наміру пробачати борг Козловському, який зі зброєю в руках захищає Україну, і хоче отримати від нього компенсацію, згідно з приписом суду.

Exit mobile version