Тарабарова розкрила подробиці трирічних відносин із Дантесом, згадавши про невірність співака

Співачка Світлана Тарабарова розповіла про цивільний шлюб із артистом Володимиром Дантесом. Знаменитість пояснила, чому вони розлучилися і довгий час не віталися одне з одним.

Світлана Тарабарова

Фото – Anna Chuiak / facebook.com/Svetlana.Tarabarova

В інтерв’ю Славі Дьоміну Тарабарова прокоментувала стосунки з Дантесом, які тривали майже три роки. До весілля з продюсером Олексієм Бондарем співачка воліла не розкривати подробиці свого особистого життя, щоб не відволікати увагу публіки від її творчості, інформує «НБН».

За словами зірки, вони з Дантесом були «не дуже добрими дітьми», токсичними одне для одного. У відносинах знаменитостей, на яких у юному віці звалилася слава, не було взаємної поваги, а з боку музиканта й вірності.

Артистка зізналася, що кілька разів вони мали намір узаконити стосунки. Однак вони постійно сварилися і до весілля так і не дійшло. Після розриву виконавці не спілкувалися і якийсь час під час зустрічі не віталися.

Наразі, за словами Тарабарової, вони подорослішали. Співачка зазначила, що Дантес завжди був класним, і вона пишається тим, ким він став.

Нагадаємо, Дантес розповів, яка українська співачка змінила його життя.

Exit mobile version