Оля Полякова розповіла про дзвінки з погрозами Кадирова і Тіматі українським артистам на початку війни

Українська співачка Оля Полякова заявила, що на початку повномасштабної війни зіркам вітчизняного шоу-бізнесу дзвонили глава Чечні Рамзан Кадиров та репер Тіматі. За словами виконавиці, ставленик Кремля та артист Путіна погрожували нашим знаменитостям розправою.

Оля Полякова

Фото – facebook.com/polyakovamusic

В інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону Полякова розповіла, що після початку повномасштабного вторгнення РФ українські артисти почали отримувати страшні погрози від Кадирова та Тіматі, інформує «НБН».

За словами співачки, головний чеченський бойовик та російський репер дзвонили багатьом зіркам і погрожували вбити їх чи їхніх рідних. Кадиров і Тіматі лякали знаменитостей тим, що відшукають їх у будь-якій точці світу і «поріжуть на хутра».

Полякова зазначила, що після таких страшних дзвінків деякі артисти не злякалися і продовжили працювати на перемогу України, інші чомусь замовкли. «Королева ночі» уточнила, що «не хоче нічого сказати», вважаючи, що у кожного з нас є право на страх.

Виконавиця не виключає, що такі погрози міг отримувати український репер та продюсер Потап, коли він перебував за кордоном.

Як повідомлялося, українську телеведучу Лілію Ребрик у Мережі звинуватили у тому, що вона вирішила народити третю дитину, щоб її чоловіка не забрали до армії. Зірка відповіла на цинічні заяви хейтерів.

Exit mobile version