Щоб на колінах вибачалися – у Держдумі запропонували влаштовувати публічні шмагання зірок-«зрадників»

Депутат Державної Думи РФ Андрій Свинцов вигадав, як країна-агресор має карати зірок, які мають антивоєнну позицію. Політик вважає, що до таких людей слід застосовувати публічні тілесні покарання.

Андрій Макаревич, Борис Гребенщиков та Алла Пугачова

Фото – facebook.com/makarevichav

У коментарі пропагандистському Telegram-каналу SHOT депутат РФ запропонував свої варіанти покарань для російських знаменитостей, які відмовилися підтримувати так звану «спецоперацію», інформує «НБН».

Політик запропонував поділити медійних персон, які після початку повномасштабної війни залишили батьківщину на «менших зрадників» і «більших зрадників».

Для першої категорії зірок, які повертаються додому, Свинцов пропонує запровадити спеціальний податковий режим. 95% податків зі своїх доходів артисти мають віддавати на підтримку «СВО», інвалідів та багатодітних сімей.

Для знаменитостей, котрі засудили війну, проте хочуть повернутися на батьківщину, депутат Держдуми запропонував інше покарання. За його словами, таких людей потрібно батогами відшмагати на Червоній площі, щоб вони на колінах просили вибачення у Путіна та співгромадян.

Раніше ЗМІ розповіли, як Кремль пропонує «покаятися» артистам, які виступили проти російського вторгнення в Україну.

Exit mobile version