Брітні Спірс може помиритися з батьком: ЗМІ повідомили про трагедію у родині поп-принцеси

Журналісти повідомляють, що у родині всесвітньо відомої американської співачки Брітні Спірс сталася трагедія. На тлі ситуації, що склалася, поп-принцеса може помиритися з батьком, з яким у неї непрості стосунки.

Брітні Спірс

Фото – instagram.com/britneyspears

Батько Спірс був опікуном знаменитості з 2008 по 2021 рік через її проблеми з алкоголем та наркотиками. Співачка була незадоволена тим, що він 13 років керував її життям і розпоряджався її майном і скаржилася на його знущання упродовж цього часу, інформує «НБН».

Проте зараз артистка може помиритись із батьком. Видання TMZ повідомило, що у 71-річного Джеймі Спірса в одній із ніг виявили велику інфекцію. Після п’яти операцій, які не допомогли стримати зараження, лікарі ампутували кінцівку.

Таблоїд, посилаючись на слова інсайдерів, заявив, що у батька поп-принцеси загострилися інші хвороби, також він впав у депресію. Зокрема, чоловік перебуває у пригніченому стані через скандал навколо його опікунства над дочкою.

Журналісти пишуть, що останнім часом зірка стала м’якше ставитися до батька, зізналася, що сумує за ним і навіть заявила про готовність допомогти йому фінансово.

Нагадаємо, що поп-ікона розлучається зі своїм чоловіком Семом Асгарі. ЗМІ дізналися, чим він шантажує знаменитість.

Exit mobile version