Мені телефон обірвали – екс-директор Ротару розповів про попит на новорічні концерти співачки у РФ

Російський продюсер Сергій Лавров, який раніше займався організацією концертів Софії Ротару на території країни-агресора, заявив, що заможні громадяни РФ хочуть замовити виступ зірки радянської та української сцени на новорічні корпоративи. Проте співачка відхиляє усі пропозиції та навіть не хоче про це чути.

Софія Ротару

Фото – facebook.com/starway.magazine

У коментарі пропагандистському ЗМІ Лавров розповів, що йому росіяни «обривають телефон», щоби замовити приватний концерт Ротару на новорічні свята. Проте знаменитість навідріз відмовляється їхати виступати до РФ і жодні гонорари не впливають на її рішення, інформує «НБН».

За словами продюсера, легендарна співачка завжди була принциповою, її не можна було здивувати грошима на відміну від колег по сцені. Він запевняє, скільки б не запропонували зірці – вона відмовиться.

Улюблениця слухачів заявила, що зараз не час розважати публіку і навіть забороняє питати про це, незважаючи на те, що у Росії на її концерти є безліч запитів.

При цьому екс-директор артистки вважає, що справа нібито не у ставленні Ротару до громадян РФ, а в тому, що вся її команда – українці. Лавров вважає, що привезти музикантів та балет знаменитості до Росії – «зі сфери фантастики».

Продюсер додав, що зірка не бідує, тому не буде такого, що вона все покине і побіжить виступати за 100 000 доларів.

Раніше Лавров пояснив, чому зрадниця України Таїсія Повалій після втечі до РФ втрачатиме мільйони.

Exit mobile version