Режисер Боднарчук зізнався, яку спільну роботу з Ані Лорак у 2014 році вважає «апофеозом цинізму»

Український режисер-постановник Олег Боднарчук згадав роботу зі співачкою Ані Лорак, яка зараз, за його словами, виглядає як «апофеоз цинізму». Також він зізнався, коли викреслив артистку, з якою він дружив багато років, зі свого життя.

Ані Лорак

Фото – facebook.com.AniLorak

В інтерв’ю виданню OBOZ.UA режисер розповів, що він багато років вважав співачку своїм другом і після повномасштабного нападу російської армії на Україну він більше місяця чекав від неї антивоєнну заяву, інформує «НБН».

Крім цього, співачка знала, що на момент початку війни Боднарчук був із дружиною та трьома дітьми в будинку під Києвом. Проте артистка жодного разу не поцікавилася, що з ним та з його родиною. Зірка так і не засудила російське вторгнення, тому режисер викреслив її зі свого життя раз і назавжди.

Боднарчук працював над кількома шоу знаменитості, зокрема, над концертами DIVA, а також виступав креативним продюсером кліпу на пісню «Мальви». За його словами, у 2014 році саме він переконав артистку заспівати цю баладу Володимира Івасюка.

За його словами, тоді така пропозиція артистці здавалася правильною, проте зараз ця співпраця з нею виглядає як «апофеоз цинізму». Раніше стало відомо, що Ані Лорак фінансово підтримує депортацію українських дітей до Росії.

Exit mobile version