Тіні Кароль – 39: чому співачка вже 14 років не святкує свій день народження

Сьогодні народній артистці України, співачці Тіні Кароль виповнилося 39 років. Проте поп-діва з 2010 року не святкує свій день народження. Вже 14 років для зірки 25 січня – звичайний робочий день, який вона проводить у студії звукозапису чи на зйомках.

Тіна Кароль

Фото – instagram.com/tina_karol

У четвер, 25 січня, Тіні Кароль виповнилося 39 років. Проте, знаменитість цього дня не влаштовує свято вже з 2010 року. Раніше зірка української сцени у своєму Instagram зізнавалася шанувальникам, чому в її житті склалася така «традиція», інформує «НБН».

За словами народної артистки, з 25 років, як тільки вона зі своїм чоловіком, продюсером Євгеном Огіром, почали боротися за його життя, знаменитість не відсвяткувала жодного дня народження. Тоді коханому співачки поставили невтішний діагноз – рак шлунку. Від цієї хвороби він помер у квітні 2013 року, що стало великим ударом для Кароль.

Поп-діва наголошувала, що її день народження – звичайний робочий день. 25 січня вона проводить у студії звукозапису, на зйомках чи тікає від зайвих очей.

Раніше Тіна Кароль згадала, як у 2006 році представляла нашу країну на «Євробаченні». Артистка зізналася, що їй соромно за конкурсний номер.

Exit mobile version