Україна на «Євробаченні-2024»: Jerry Heil та alyona alyona розповіли, чи змінюватимуть концепцію конкурсного номера

У неділю, 4 лютого, стало відомо, що Jerry Heil та alyona alyona з піснею Teresa & Maria представлять нашу країну на «Євробаченні-2024» у Швеції. Хітовий трек співачок викликав захоплення в українців, проте судді Нацвідбору та глядачі порадили артисткам змінити конкурсний номер.

Jerry Heil і alyona alyona

Фото – instagram.com/alyona.alyona.official

Після виступу Jerry Heil та alyona alyona на Національному відборі у члена журі Андрія Данилка виникли претензії щодо образів, подання пісні та постановки номера. Артист зазначив, що їм потрібно взаємодіяти, а не «жити окремо» на сцені, повідомляє «НБН».

В інтерв’ю на «Радіо Промінь» представниці України на «Євробаченні» у Мальме запевнили, що вони змінять конкурсний номер, враховуючи зауваження та побажання суддів Нацвідбору і глядачів.

За словами Jerry Heil, у них було інше бачення щодо номера та світлового шоу. Співачка наголосила, що їм з alyona alyona потрібно дати бути органічними на сцені, щоб вийшов «тотальний синхрон».

Раніше поп-діва Тіна Кароль згадала, як представляла Україну на «Євробаченні-2006». Співачка зізналася, що їй соромно за той виступ.

Exit mobile version