Регіна Тодоренко отримала російський паспорт – ЗМІ

Російські пропагандистські видання повідомляють, що телеведуча та співачка Регіна Тодоренко отримала громадянство країни-агресора. Уродженка Одеси поки що не прокоментувала відповідну інформацію ЗМІ.

Регіна Тодоренко

Фото – ria.ru

Пропагандистські ЗМІ РФ повідомили, що Тодоренко поповнила список артистів-зрадників з України, які отримали російський паспорт, інформує «НБН».

Відомо, що нову «червону книжечку» ексведуча тревел шоу «Орел і Решка» отримала днями напередодні «переобрання» кремлівського диктатора Володимира Путіна на посаду глави Російської Федерації.

Нещодавно телеведучий та актор Андрій Бєдняков, який працював разом із Тодоренко, пояснив, чому вона продовжує жити, працювати в країні-агресорі та мовчати про геноцид співвітчизників.

За його словами, позиція співачки не дивує, адже для неї завжди головними в житті були гроші, кар’єра та популярність, заради яких вона була готова «йти по головах».

Як повідомлялося, остаточно готова зректися рідної країни й Ані Лорак. Російські ЗМІ заявили, що артистка подала документи на отримання громадянства держави-терориста.

Exit mobile version