Займіться своїм життям – Дан Балан звернувся до фанатів, які обговорюють його «роман» із Тіною Кароль

Молдавський співак, колишній тренер шоу «Голос країни» Дан Балан різко звернувся до фанатів, які продовжують поширювати в Мережі чутки про його романтичні стосунки з українською поп-дівою Тіною Кароль.

Дан Балан і Тіна Кароль

Фото – instagram.com/tina_karol

Дан Балан та Тіна Кароль були суддями у проекті «Голос країни», під час якого глядачі почали підозрювати, що артистів об’єднують не лише робочі стосунки. Вже кілька років деякі фанати зірок продовжують розганяти у Мережі теорію про «роман» виконавців, інформує «НБН».

Співак у своєму Telegram-каналі поскаржився, що група DanTina тероризує його близьких та рідних. Артист вкотре заявив, що з українською знаменитістю близькими стосунками він не пов’язаний. Балан уточнив, що він не спілкувався з Кароль вже два роки.

За словами знаменитості, немає сенсу в існуванні групи DanTina, учасники якої живуть в ілюзіях та своїми діями шкодять іншим. Виконавець закликав фанатів прокинутися, зайнятися своїм життям, приділяти час сім’ї, а не витрачати його на негатив і жорстокість.

Як повідомлялося, фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук розповів, про яке рішення він шкодує та вибачився перед українцями.

Exit mobile version