Не міг уявити – Пономарьов висловився про зрадницьку позицію Ані Лорак і Таїсії Повалій

Український співак Олександр Пономарьов прокоментував зрадницьку позицію Ані Лорак і Таїсії Повалій, які не засудили вторгнення РФ до нашої країни. Артист пожалів колишніх зірок вітчизняної естради.

Олександр Пономарьов

Фото – пресслужба телеканалу «Україна»

Пономарьов в інтерв’ю Алесі Бацман розповів, що він не міг уявити, як співачки, які народилися та росли на українській землі, стали на бік російських загарбників. Він зізнався, що досі не розуміє, як це відбувається, інформує «НБН».

Артист зазначив, що не любить говорити про колег, проте віднедавна Ані Лорак і Таїсію Повалій ними вже не вважає. Виконавець переконаний, що зрадниць України за їхній вибір судитиме Бог, і йому шкода, що вони прийняли рішення стати на бік ворога.

Пономарьов не знає, як сплять люди, які зрадили свою рідну країну, зазначивши, що це не вміщується у його голові. У той же час співак зізнався, що йому дуже шкода таких талановитих співвітчизників, які так повели себе.

Нагадаємо, що Таїсія Повалій отримала паспорт країни-агресора торік у День Незалежності України. Готується стати громадянкою Російської Федерації й Ані Лорак, як стверджують пропагандистські ЗМІ. Співачка нібито подала відповідні документи цьогоріч у лютому.

Exit mobile version