Jerry Heil розповіла про травму, яку отримала під час виступу у півфіналі «Євробачення»

У вівторок, 7 травня, Jerry Heil разом із alyona alyona успішно представили Україну у першому півфіналі «Євробачення» і пройшли у фінал. Під час виступу співачка отримала травму.

Jerry Heil

Фото – eurovision.tv

Jerry Heil у своєму Telegram-каналі повідомила шанувальникам, що вчорашній вихід на сцену пісенного конкурсу «Євробачення» не обійшовся без казусів. За словами артистки, прямо під час виступу вона травмувала коліно, інформує «НБН».

Співачка пояснила, що це сталося, коли вона падала навколішки на імпровізованій горі. Знаменитість уточнила, що цей момент вона раніше репетирувала на підлозі без нахилу. Вже на сцені, перебуваючи на конструкції, що стоїть під кутом, артистка не зрозуміла, як розрахувати силу та вдарилася.

Представниця України на «Євробаченні» запевнила шанувальників, що почувається добре і немає приводу для занепокоєння.

Зазначимо, що раніше впала на сцені alyona alyona під час генеральної репетиції конкурсного номера. Реперка не розгубилася, швидко встала і без затримок почала виконувати свою партію.

Нагадаємо, що гранд-фінал «Євробачення», в якому виступатимуть Jerry Heil та alyona alyona відбудеться у суботу, 11 травня. Раніше ми розповідали, де українці можуть подивитися трансляцію конкурсу.

Exit mobile version