Українська співачка розкрила деталі скандальних переговорів щодо участі MARUV у «Євробаченні» у 2019 році

Українська співачка, лідер гурту «Крихітка» Олександра Кольцова у 2019 році була членом правління НСТУ та проводила переговори з MARUV щодо її участі у «Євробаченні» після перемоги на Нацвідборі. Вона згадала цікаві деталі цього скандалу.

MARUV

Фото – ria.ru

Кольцова у програмі Weekend Show на телеканалі М1 розповіла, що у 2019 році вона як член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України займалася узгодженням представника на «Євробаченні» від нашої країни. Тоді на Нацвідборі перемогла MARUV, яка мала брати участь у міжнародному пісенному змаганні, інформує «НБН».

Українці розкритикували MARUV за виступи у Російській Федерації. На це скандальна артистка заявила, що вона «вибирає нести мир» своєю музикою. Згодом стало відомо, що вона не їде на «Євробачення» до Ізраїлю.

Лідер гурту «Крихітка» згадала, що переговори проходили непросто, її звинувачували в тому, що він не хоче «підписувати» представника України на конкурсі, який виступає у РФ і хоче показувати тісні зв’язки із шоу-бізнесом країни-агресора.

За словами Кольцової, тоді її «пресували дуже сильно», проте вона не розповіла, хто саме вимагав відправити MARUV на «Євробачення».

Раніше блогер Богдан Беспалов повідомив про повернення MARUV на російську сцену та її фінансову підтримку війни.

Exit mobile version