Повалій назвала вторгнення РФ в Україну «порятунком» і розповіла про «таємні листи з подякою» від співвітчизників

Уродженка Київщини, яка отримала громадянство країни-агресора, Таїсія Повалій відзначилася новими скандальними висловлюваннями про війну в Україні. Співачка заявила, що російське вторгнення є «порятунком» і розповіла про «таємні листи українців», у яких вони радіють «звільненню».

Таїсія Повалій

Фото – ria.ru

Артистка в інтерв’ю білоруському телеканалу назвала розв’язану РФ війну проти України «порятунком» і продовжила переконувати, що частина її співвітчизників з 2014 року мріяла про «русский мир», інформує «НБН».

За словами Повалій, 10 років у Києві вона чекала на російських «визволителів», заявивши, що вторгнення загарбників стало «порятункомм» для неї і таких людей, як вона. Співачка зазначила, що «не могла дозволити собі» гучно говорити про підтримку РФ, проте вона демонструвала це своїми діями.

Уродженка Київщини поскаржилася, що на батьківщині її «знищували», проте чомусь вона не пояснила, чому до останнього не виїжджала з країни.

Також артистка розповіла про українців, які чекали на «звільнення» і зараз «нишком радіють» війні, пишуть листи зі словами подяки, що вони можуть бути вільними. Однак жодних доказів існування таких послань вона не надала.

Раніше Повалій «пояснила», чому у 2022 році 9 травня на сцені Кремля вона виконала українську «Пісню про рушник».

Exit mobile version